Вътрешни болести и гастроентерология

Отделението по Вътрешни болести и гастроентерология, ендокринология и болести на обмяната на веществата осигурява денонощно навременна, постоянна, специализирана, достъпна медицинска помощ в областта на гастроентерологията, хепатологията и болестите на панкреаса. Това включва специализирани консултации, амбулаторно и болнично планирани, а в условията на спешност – медицински дейности, покриващи и общата вътрешна медицина.
Когато Вие или членове на Вашето семейство се нуждаете от рутинно проследяване или високо специализирани медицински грижи в областта на стомашно-чревните и жлъчно-чернодробни заболявания, както и при болестите на панкреаса и обмяната на веществата, нашият екип ще Ви помогне да намерите не само отличен специалист, но и възможност за комплексен подход към здравния проблем.

Правят се клинични изпитвания на лекарства и медицинска апаратура.

Отделението разполага с последен модел видео апаратура за горна и долна ендоскопия “Olympus CV-190” с ехографи "Aloka α7" и “Philips”за провеждане на ендоскопска ехография и екип от утвърдени специалисти.

В отделението се провежда контрастна ехография, както и тънкоиглена аспирационна биопсия – съвременен диагностичен метод за изследване на клетки от подозрителни формации.

Сключен договор с НЗОК за гастроентерология и ендокринология по клинични пътеки.

Отделението работи в тясна връзка със звената на МЦ "КАРИДАД и може да разчита на непрекъснат достъп до ресурсите на отстаналите отделения в Болницата и Клиничната лаборатория.

 

 

Екип

Д-р Георги Попов
Д-р Георги Попов
Завеждащ отделение Биография
 
Д-р Веселин Стоицов
Д-р Веселин Стоицов
гастроентеролог
 
Д-р Любен Кавлаков
Д-р Любен Кавлаков
Лекар, ендрокринология и болести на обмяната
 
Д-р Йоана Петкова
Д-р Йоана Петкова
лекар специализант
 

Медицински Сестри

Мариета Митева
СТАРША МЕДИЦИНСКА СЕСТРА
 
Петя Чокова
медицинска сестра
 
Мария Дончева
медицинска сестра
 
Мария Габаданова
медицинска сестра
 
Катя Колаксъзова
медицинска сестра
 
Даниела Николова
медицинска сестра