Вътрешни болести и гастроентерология

Отделението по Вътрешни болести и гастроентерология, ендокринология и болести на обмяната на веществата осигурява денонощно навременна, постоянна, специализирана, достъпна медицинска помощ в областта на гастроентерологията, хепатологията и болестите на панкреаса. Това включва специализирани консултации, амбулаторно и болнично планирани, а в условията на спешност – медицински дейности, покриващи и общата вътрешна медицина.
Когато Вие или членове на Вашето семейство се нуждаете от рутинно проследяване или високо специализирани медицински грижи в областта на стомашно-чревните и жлъчно-чернодробни заболявания, както и при болестите на панкреаса и обмяната на веществата, нашият екип ще Ви помогне да намерите не само отличен специалист, но и възможност за комплексен подход към здравния проблем.

Правят се клинични изпитвания на лекарства и медицинска апаратура.

Отделението разполага с последен модел видео апаратура за горна и долна ендоскопия “Olympus CV-190” с ехографи "Aloka α7" и “Philips”за провеждане на ендоскопска ехография и екип от утвърдени специалисти.

В отделението се провежда контрастна ехография, както и тънкоиглена аспирационна биопсия – съвременен диагностичен метод за изследване на клетки от подозрителни формации.

Сключен договор с НЗОК за гастроентерология и ендокринология по клинични пътеки.

Отделението работи в тясна връзка със звената на МЦ "КАРИДАД и може да разчита на непрекъснат достъп до ресурсите на отстаналите отделения в Болницата и Клиничната лаборатория.

 

 

Екип